Kurser indenfor undervisning af børn /unge for elevskoleinstruktører

​Dette er et kursus for dig / jer der mangler inspiration til jeres undervisning og større indsigt i hvordan børn lærer. Kurset er opdelt i to dele - og det kræver del 1 for at deltage i del 2.

Del 1 tager som det første udgangspunkt i at skabe et kendskab til hvordan hesten reagerer og hvorfor. Dette kan være medvirkende til at undgå farlige situationer. Der vil være en introduktion til hvordan hesten kommunikerer og fortæller med sit kropssprog. 

Der ud over indeholder kurset en masse redskaber til at planlægge og udføre en spændende og lærerig undervisning indeholdende god rideteori, håndtering af hesten, relation til forældre, håndtering af diverse situationer mm. 

Del 2 går endnu mere i dybden med hvad god undervisning er, vi fordyber os i rideteorien, formidling og forklaring. I skal selv i gang med både øvelser med heste og øvelser med jeres krop. Der ud over får I et indblik i hvordan man tackler børn med forskellige diagnoser.

Læs mere om Del 1 og 2 i nedenstående brochure.

Flere rideklubber / distrikter har allerede haft mig på besøg - så hvis du / I ønsker at samle instruktører fra flere klubber i jeres distrikt og afholde inspirationskursus så kontakt mig på majbrit_roennov@me.com eller ring på 51 50 14 87.

Prisen pr. deltager er 500 kr. pr del - Bemærk at instruktører ansat på rideskoler med en forening bag - kan søge om dækning af kursusudgifter til ansatte hos kommunen.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Maj-Brit Rønnov

Borkvej 8, 6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

CVR: 32224636

Kontaktoplysninger

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com

Telefontider

Jeg prøver altid at tage telefonen, 

ved optaget, læg en besked