Profil​

​På denne side kan du læse mere omkring mig, og hvorfor jeg brænder for hvad jeg laver.

Maj-Brit Rønnov

  • Jeg er uddannet folkeskolelærer fra CVU Jelling i 2005.
  • Jeg har arbejdet med undervisning af børn og unge indenfor ridesporten siden år 2000 – hvoraf jeg fra 2005-2007 arbejdede som fuldtidsridelærer på Kolding rideklub.
  • Jeg har siden 2007 arbejdet på Fjordvang Efterskole ved Ringkøbing som efterskolelærer. Jeg er her ansvarlig for ridelinjen hvor 27 unge medtager egen hest. Her forestår jeg alt undervisning og har ansvaret for alt det praktiske omkring det at have hest.
  • Jeg startede min uddannelse hos Kelly Marks i England i 2005 - tog eksamen i 2008 og har siden løbende rejst til England for at fordybe mig i hesteadfærd. Jeg har opnået Monty Roberts preliminary Certificate of horsemanship. Jeg elsker at fordybe mig i hesten og bruger teknikker fra mange forskellige trænere her bl.a. også TRT metoderne. 

  • Jeg har siden 2009 udbudt kurser til private og rideskoler.
  • Jeg bor i Velling ved Ringkøbing på et lille landsted sammen med min mand Allan, vores tvillingepiger, vores heste og hunde.

Min store passion

Min store passion i arbejdet med heste er at skabe et sikkert, trygt og rart forhold imellem hest og ejer/ fører.

Det er for mig af stor vigtighed at voksne og især børn lærer at omgås heste og ponyer på en sikker måde. Heste reagerer ud fra de stimuli som omverdenen tilfører og er meget modtagelige for menneskelige reaktioner – både de positive og de negative.

Heste der har dårlige vaner eller farlige reaktionsmønstre reagerer ofte på grund af frustration og forvirring omkring de signaler mennesker sender.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 20 anmeldelser på Facebook

Firma

Maj-Brit Rønnov

CVR: 32224636

Adresse

Skraldhedevej 5

6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com