Ridelejr for børn 8-15 år

Jeg afholder løbende ridelejre for børn i alderen 8.15 år. Der ligger en i påskeferien, tre i sommerferien og en i efterårsferien. Datoer bliver slået op på min facebookside - så følg med derinde eller skriv til mig. Hovedformålet for min ridelejr er, at knytte et stærkere bånd mellem hest og rytter. Dette er både i arbejdet fra jorden og fra hesteryg. Der arbejdes med tryghed og sikkerhed omkring hesten og vi arbejder specifikt med håndtering af hesten i forskellige situationer.

Mit kursuscenter er beliggende i No ved Ringkøbing, men du er selvfølgelig velkommen uanset om du kommer fra Herning, det øvrige Jylland eller et helt andet sted i Danmark.

Ridelejr indeholder udover ovenstående:

  • ​Dressur
  • ​Spring
  • ​Leg og hygge
  • ​Turridning - blandt andet til Ringkøbing Fjord
  • ​Teori om hestens adfærd og kommunikation
  • Og meget mere.

Kom på ridelejr, og bliv klogere på din hest

Vil du gerne lære meget mere om din hest, er du velkommen på ridelejr hos mig.​

Jeg har mange års erfaring med undervisning og træning af heste, hvor der er fokus på at træne på hestens præmisser. Om du rider på hest eller pony, er ikke afgørende. Heste er følsomme dyr, som skal behandles med respekt og omhu - og det kan du blandt andet lære af mig.

En ridelejr handler om meget andet end blot at lære at ride på heste. Du møder også en masse andre med passion for det samme som dig, og der er mulighed for at få en masse nye venner. Så kontakt mig, hvis du vil med på den næste lejr. Der er som nævnt et begrænset antal pladser. Der kan max deltage 14 på hver ridelejr, og man skal medbringe egen hest.

Hent brochure

​Ring eller skriv for at reservere plads

Vil du sikre din plads på den næste ridelejr hos mig, kan du ringe eller skrive til mig. Så sørger jeg for at booke plads til dig, så du ikke skal bekymre dig mere om det.

Du kan ringe til mig for at høre mere på telefon 51 50 14 87, eller du kan skrive til mig på e-mail majbrit_roennov@me.com.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Maj-Brit Rønnov

Borkvej 8, 6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

CVR: 32224636

Kontaktoplysninger

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com

Telefontider

Jeg prøver altid at tage telefonen, 

ved optaget, læg en besked