Ridelejr for børn og unge i alderen 8-17 år

Som hestetræner afholder jeg hvert år 1-2 ridelejre for børn og unge i alderen 8-17 år. Hovedformålet for min ridelejr er, at knytte et stærkere bånd mellem hest og rytter. Dette er både i arbejdet fra jorden og fra hesteryg. Der arbejdes med tryghed og sikkerhed omkring hesten og vi arbejder specifikt med håndtering af hesten i forskellige situationer.

Mit landsted er beliggende i No ved Ringkøbing, men du er selvfølgelig velkommen uanset om du kommer fra Herning, det øvrige Jylland eller et helt andet sted i Danmark.

Ridelejr indeholder udover ovenstående:

  • ​Dressur
  • ​Spring
  • ​Leg og hygge
  • ​Turridning - blandt andet til Ringkøbing Fjord
  • ​Teori om hestens adfærd og kommunikation
  • Og meget mere.

Kom på ridelejr, og bliv klogere på din hest

Vil du gerne lære meget mere om din hest, er du velkommen på ridelejr hos mig.

Jeg har mange års erfaring med undervisning og træning af heste, hvor der er fokus på at træne på hestens præmisser. Om du rider på hest eller pony, er ikke afgørende. Heste er følsomme dyr, som skal behandles med respekt og omhu - og det kan du blandt andet lære af mig.

En ridelejr handler om meget andet end blot at lære at ride på heste. Du møder også en masse andre med passion for det samme som dig, og der er mulighed for at få en masse nye venner. Så kontakt mig, hvis du vil med på den næste lejr. Der er som nævnt et begrænset antal pladser. Der kan max deltage 14 på hver ridelejr, og man skal medbringe egen hest.

Hent brochure

Ring eller skriv for at reservere plads

Vil du sikre din plads på den næste ridelejr hos mig, kan du ringe eller skrive til mig. Så sørger jeg for at booke plads til dig, så du ikke skal bekymre dig mere om det.

Du kan ringe til mig for at høre mere på telefon 51 50 14 87, udfylde kontaktformularen, eller du kan skrive til mig på e-mail majbrit_roennov@me.com.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 20 anmeldelser på Facebook

Firma

Maj-Brit Rønnov

CVR: 32224636

Adresse

Borkvej 8, No 

6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com