Trailerlæsning af hest på den rette og sikre måde

​Har du brug for professionel hjælp til trailerlæsning af hest kan jeg undervise dig i, hvordan du skal bære dig ad. Der er nemlig stor forskel på heste og på, hvordan de reagerer, når de skal transporteres i en hestetrailer. Jeg har mange års erfaring med håndtering af alle hesteracer og kan derfor hjælpe dig.

Jeg er hestetræner på mit landsted, som er er beliggende i Velling ved Ringkøbing. Men du er selvfølgelig velkommen uanset om du kommer fra Herning, det øvrige Jylland eller et helt andet sted i Danmark.

Når det kommer til trailerlæsning af hest, er det vigtigt at have forståelse for hestens adfærd og psykologi. Det er et yderst følsomt dyr, som man skal behandle varsomt. En hest er styret af et flugtinstinkt, der sidder dybt i den. Derfor er et læssekursus en god investering til dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du udfører det korrekt og sikkert.

Professionel hjælp til trailerlæsning af hest

Der kan være mange grunde til, at en hest godt gider at gå op i en trailer af sig selv, hvor den dagen efter ikke har lyst. 

Det kan skyldes en lang række grunde, som eksempelvis:

  • ​Traileren er ikke sikker nok
  • ​Traileren er for lille
  • ​Hesten forbinder trailerturen med arbejde
  • ​Hesten føler sig utilpas under kørsel
  • ​Dårlige oplevelser
  • ​Unghest, der ikke har prøvet det før
  • ​Og meget mere.

Har du brug for professionel hjælp til læsning af hest i trailer, tilbyder jeg kurser til både individuelle og grupper. Kom på et læssekursus, så du kan gøre det mere sikkert og bekvemt for dig selv og din hest.​

Kontakt mig for tilbud på kursus i trailerlæsning

Vil du have et godt tilbud på trailerlæsning af hest, er du mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg ser frem til at høre dig.

Ring til mig for nærmere aftale på telefon 51 50 14 87, udfyld kontaktformularen eller skriv til mig på e-mail majbrit_roennov@me.com.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 20 anmeldelser på Facebook

Firma

Maj-Brit Rønnov

CVR: 32224636

Adresse

Borkvej 8, No 

6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com