Trailerlæsning af hest på den rette og sikre måde

​Har du brug for professionel hjælp til trailerlæsning af hest kan jeg undervise dig i, hvordan du skal bære dig ad. Der er nemlig stor forskel på heste og på, hvordan de reagerer, når de skal transporteres i en hestetrailer. Jeg har mange års erfaring med håndtering af alle typer heste og kan derfor hjælpe dig.

Når det kommer til trailerlæsning af hest, er det vigtigt at have forståelse for hestens adfærd og psykologi. Det er et yderst følsomt dyr, som man skal behandle varsomt. En hest er styret af et flugtinstinkt, der sidder dybt i den. Derfor er et læssekursus en god investering til dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du udfører det korrekt og sikkert

Professionel hjælp til trailerlæsning af hest

Der kan være mange grunde til, hvorfor en hest udviser angst ved traileren, og pludseligt fra den ene dag til den anden ikke ønsker at gå op eller reagerer anderledes under kørsel.

Har du brug for professionel hjælp til læsning af hest i trailer, tilbyder jeg kurser til både individuelle og grupper. Kom på et læssekursus, så du kan gøre det mere sikkert og bekvemt for dig selv og din hest.​​

Kontakt mig for tilbud på kursus i trailerlæsning

Vil du have et godt tilbud på trailerlæsning af hest, er du mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg ser frem til at høre dig.

Ring til mig for nærmere aftale på telefon 51 50 14 87 eller skriv til mig på e-mail majbrit_roennov@me.com.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Maj-Brit Rønnov

Borkvej 8, 6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

CVR: 32224636

Kontaktoplysninger

Telefon: 51 50 14 87

E-mail: majbrit_roennov@me.com

Telefontider

Jeg prøver altid at tage telefonen, 

ved optaget, læg en besked